‘CHP’nin kılcal damarları açıldı’

CHP Soğukkuyu mahalle temsilciliği önceki akşam Bursa Milletvekili aday adayı Şadi Özdemir’i ağırladı.

‘CHP’nin kılcal damarları açıldı’

Siyasi deneyimlerini üyelerle paylaşan Özdemir, bilişim sektörünün kazandırdığı mesleki ve her kademesinde görev aldığı örgüt tecrübesi ile CHP’yi iktidara taşıyacak kadronun içinde olmak istediğini söyledi.

Özdemir; “Seçimde başarının anahtarı kılcal damarlarımızı harekete geçirmektir. CHP’nin kılcal damarlarından biri üyeleri yani sizlersiniz. Önseçim kararı alan partimiz buraya kan pompaladı. Heyecanı, hareketi kıpırdanmayı gittiğimiz her yerde görüyoruz. Şimdi sıra bize oy veren seçmen kılcal damarlarımıza geldi. Onu da harekete geçirecek mesleki ve örgüt deneyimim var” diye konuştu.

Yoğun ilgi gören Özdemir’e konuşmasının ardından “aday olamazsanız yine de çalışır mısınız?” sorusu yöneltildi. Özdemir, “Neredeyse 30 yıldır buradayım. Çalışmak için geldim. Mudanya’da, Yalova’da Ege’nin pek çok kentinde, nasıl gönüllü çalıştıysak yine öyle yaparız. Birilerinin görev vermesini beklemeyiz” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X