CHP’ye dayanışma ziyareti

Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Ali Biliz ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir’i İl Başkanlığında ziyaret etti.

CHP’ye dayanışma ziyareti

Referandum sürecinde gösterilen dayanışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Biliz, artık sağ-sol ayrımı kalmadığına dikkat çekerek; ‘Referandum sürecinde Hayır kampanyası yürüten siyasi partilerin birbirlerine verdikleri destek son derece anlamlı ve kıymetlidir. Bunun devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu açıdan referandum sürecinde göstermiş olduğunuz tutuma teşekkür etmek istiyoruz’ dedi. 

Ali Biliz’in ardından söz alan CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Referandum sürecinde demokrasi için pek çok siyasi görüşten insanın ortak paydada buluştuğuna dikkat çeken Özdemir; ‘Bursa’da ve Türkiye genelinde referandum sonuçları çok önemli bir mesaj verdi. Makas daraldı. Bu sonuç, gösterilen dayanışmanın ürünüdür’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X