Christoph Daum’dan İnegölspor sürprizi!

Almanya’da düzenlenen mobilya fuarına katılan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i Bursaspor’un eski Teknik Direktörü Daum ziyaret etti. Şahin, Alman teknik adam bordo beyazlı forma hediye etti.

Christoph Daum’dan İnegölspor sürprizi!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un namı Almanya’ya kadar ulaştı. Köln’de düzenlenen mobilya fuarına katılan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ve eski İnegölspor Başkanı Yusuf Şen’i Bursaspor’un eski Teknik Direktörü Christoph Daum ziyaret etti. 

Ziyarette Şahin, Daum’a bordo beyazlı İnegölspor formasını vererek jest yaptı.

BAŞARI DİLEDİ

Gerçekleşen ziyarette konuşan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ‘Mobilya’nın başkenti olması ile önemli bir yere sahip olan İnegöl’ün futbolda da aynı başarıyı yakalaması adına önemli adımlar atılıyor. Bir çok kez Türklere karşı sevgisini dile getiren Christoph Daum’un bizi ziyaret etmesi çok hoşumuza gitti. Kendilerine İnegölspor forması hediye ederek teşekkür ettim’ dedi. Alman teknik adam Daum ise, ‘Bursaspor’u çalıştırdığım dönemden tanıdığım İnegölspor’a başarılar diliyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X