Çiçek Gibi Odunpazarı

Odunpazarı Belediyesi, yaz mevsimi yaşanan bu günlerde, ilçede yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra çiçeklendirme çalışmalarını da hızla sürdürüyor….

Çiçek Gibi Odunpazarı

Odunpazarı Belediyesi, yaz mevsimi yaşanan bu günlerde, ilçede yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra çiçeklendirme çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi ilçe genelindeki park, kavşak ve refüjleri rengarenk mevsimlik çiçeklerle donatıyor. Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler diktiği mevsimlik çiçeklerle Odunpazarı’na rengarenk bir görünüm kazandırıyor. Odunpazarı bölgesinde yapılan çalışmalar sonrası çeşit çeşit dikilen çiçekler, hem göze hitap ediyor hem de çevreye saçtığı güzel kokularıyla ortama ayrı bir hava katıyor. Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları açıklamada, çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini ve yapılan çalışmalar sonrasında, Odunpazarı’nın dört bir tarafının rengarenk çiçeklerle bezeneceğini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X