Çiçek’ten mektup var

Serenay Sarıkaya, ilk başrolünü oynadığı ‘İkimizin Yeri’nin gişe rekoru kırmasıyla duygusal bir mektup kaleme alarak hayranlarına teşekkür etti.

Çiçek’ten mektup var

İYİ Kİ YAPMIŞIM DİYECEĞİM

Filmde ‘Çiçek’ karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya’yla Nejat İşler’in rol aldığı ‘İkimizi Yerine’ üç günde 330 bin kişiyle ‘son 10 yılın en iyi açılış yapan aşk filmi’ oldu. Seranay Sarıkaya da bu ilgi karşısında hayranları için bir mektup kaleme aldı. Oyuncu, ‘Seneler sonra iyi ki bu filmi yapmışım diyeceğim’ dedi.

BAĞIRA ÇAĞIRA SİZİ SEVİYORUM

Oyuncu mektubunda, ‘Annem dünyada en kötüyü bile değiştirebilecek şeyin sevgi olduğunu söylemişti. Bir yanlışı düzeltircesine açmış ‘Çiçek’in sevmesi gibi. Yolu sevgide birleşen, salonları dolup taşıran, bana ilk filmimde eşsiz duygular yaşatan güzel insanlar. Büyük harflerle, bağıra çağıra sizi seviyorum’ yazdı.

BAKÜ’DE SEVGİ SELİ

Filmin Bakü galasına Serenay Sarıkaya ve Zerrin Tekindor katıldı. Azeri hayranlarından ilgi gören ikili, büyük mutluluk yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X