Ciciş Esra’dan şaşırtan Avşar kızı yorumu

Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, katıldığı magazin programında “Hülya Avşar benim selülitli halim ve kadınlara hitap etmiyor” sözleriyle gündeme geldi.

Ciciş Esra’dan şaşırtan Avşar kızı yorumu

Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler Müge Dağısanlı ve Müge Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı TEVE 2’de yayınlanan 2. Sayfa’ya konuk oldu. 32 yaşındaki Esra, Hülya Avşar’ın kendisinin selülitli versiyonu olduğunu söyledi.

“HÜLYA AVŞAR BENİM SELÜLİTLİ HALİM”

Bursa’da adına düzenlenen tenis turnuvasında gösteri maçına çıkan Hülya Avşar’ı yağmur durduramadı. Sağanak yağışa rağmen Avşar, tenis maçına devam etti. Avşar’ın yaşına rağmen fiziğini beğendiğini söyleyen Ersoy, “Hülya Avşar benim selülitli versiyonum.” dedi.

“KADINLARA HİTAP ETMEDİĞİ İÇİN AKŞAM PROGRAM YAPIYOR”

Televizyon programlarından ünlü olduklarını söyleyen Esra, sosyal medyadan para kazanmak yerine ekranlara olmak istediklerini söyledi. Avşar kızını kendisi gibi gördüğünü söyleyen Esra, “Hülya Avşar, diğer ünlülerden çok farklı ve çılgın biri aynı benim gibi. Bu yüzdende sabah programları değil akşam programları yapıyor. Çünkü benim etmediğim gibi oda kadınlara hitap etmiyor” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X