Çiftçi başkanını seçti

İznik ve Yenişehir Ziraat Odaları’nda genel kurul heyecanı yaşandı. İznik’te 29 oy alan Vahit Mutlu’nun listesi güven tazelerken, Zeki Bayrak’a ait liste de 17 oyda kaldı.

Çiftçi başkanını seçti

GÜRHAN ADANA-HAYRİ ŞEN

İki turlu seçim ardından konuşan Vahit Mutlu, ‘Bugüne kadar yaptığımız tüm faaliyetlerimizde tek düşüncemiz öncelikli olarak İznik çiftçisine fayda sağlayabilmekti. Bugün odamıza ait bir mekanda hizmet üretirken, diğer yandan İznik’e bölgenin en modern toprak tahlil laboratuarı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz’ dedi.

 

YENİŞEHİR’DE AKTAŞ

Yenişehir Ziraat Odası’nın genel kurulunda da Başkan Sadi Aktaş güven tazeledi. 2 listenin yarıştığı seçimde Aktaş71 delegeden 41’ının oyunu alarak tekrar seçildi. Rakibi Rahmi Erten ise 30’da oyda kaldı. 

Ziraat Odası Başkanı Aktaş, göreve geldiklerinden bu yana Oda’nın önemli eksiklerini tamamladıklarını ifade etti. 

Aktaş, “7 tarım danışmanımız, çiftçimize hizmet vermek için köylere çıkıyordu. Araba sayımızı 3’e çıkararak çiftçimizin ayağına gittik. Ziraat Odası’nın üst katındaki bir daireyi satın aldık ve çiftçimize daha iyi hizmet vermek amacıyla bu daireyi kullanacağı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X