Çiftçi güven tazeledi

Bir dönem 3.Lig’de de mücadele eden Orhangazi Gençlerbirliği’nde başkan Suat Çiftçi oy birliğiyle yeniden göreve seçildi.

Çiftçi güven tazeledi

Nevzat OKUMUŞ

Orhangazi’nin en köklü kulüplerinden biri olan ve bir dönem 3. Ligde de kendine yer bulan Orhangazi Gençlerbirliği’nde Suat Çiftçi güven tazeledi. Genel kurula katılan ve kulüp formasını da ıslatan oyunculardan biri olan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gençlerbirliği’nin Orhangazi’nin en önemli kulüplerinden birisi olduğunu söyledi. Başkan Çağlayan, “Tüm kulüplerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yapılan açık oylama sonrasında Suat Çiftçi başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetimde, Suat Çiftçi, Birgül Kurtoğlu, Yakup Mert, Temel Bilgin, Hasan Çelik, Veysel Fidan, İsmail Arslan, İsmail Şahin, Serdan Şişman, Sedat Değirmenci, Dinçer Dincir, Yaşar Titiz asil üye olarak yer alırken, Hasan Demir, Halis Özen ve Orhan Uçar denetleme kuruluna seçildiler.

ALTYAPIDA TARİHİ BAŞARI

Suat Çiftçi, bu sezon 1. Amatör Küme’de çok şanssız bir dönem yaşadıklarını, ancak yaş gruplarında tarihi bir başarı sergilediklerini belirterek, “İnanıyoruz ki, kulübümüz önümüzdeki yıllarda kendi altyapısından yetiştirdiği gençlerle çok daha iyi yerlere gelecektir. Orhangazi Gençlerbirliği 86 yıllık geçmişinde birçok başarıya imza atmış çok köklü bir kulüptür. Orhangazililerin en büyük değerlerinden biri olan Orhangazi Gençlerbirliği Spor Kulübünü tek yürek olarak yeniden başarılara imza atmasını sağlayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X