Çiftçiler ileri teknoloji ile tanıştı

Mustafakemalpaşa Ziraat Odası ileri tarım teknolojileri ve Mısır tarımı hakkında çiftçiler yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Çiftçiler ileri teknoloji ile tanıştı

SEZGİN EREN

 

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’ndaki bilgilendirme toplantısında sulama sistemlerinin verimli ve etkin kullanılmasının yanında sektördeki yenilikler çiftçilere anlatıldı. Mısır çeşitleri ve özellikleri hakkında bilgiler veren uzmanlar mısırdan yüksek verim alınabilmesi için tercih edilmesi gereken toprak ve iklim şartları hakkında geniş bilgiler verdi.

GÜNCEL GELİŞMELER

Toplantı hakkında bilgiler veren Mustafakemalpaşa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Aydemir, tarımdaki güncel gelişmeleri ve yenilikleri çiftçilerle buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Aydemir, ‘Düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısında üreticilerimize uzman katılımcılar değerli bilgiler verdi. Biz Ziraat Odası olarak 6 tarım danışmanı ile sahada çiftçimizi takip edip yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bugünkü düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısında 3 özel firmanın görevlendirdiği konusunda uzman kişiler faydalı bilgiler verdiler. Katılan çiftçilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X