‘Çiftçimize desteğe devam ediyoruz’

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Çakırca ve Ömerli mahallelerinde zeytin toplayan çiftçileri ziyaret ederek, helva ikramında bulundu.

‘Çiftçimize desteğe devam ediyoruz’

İznik’te zeytin sezonun açılması ile birlikte birçok çiftçi mahsullerini toplamaya başladı. İznik’te ilk mahsullerin toplanmaya başlamasının ardından zeytin sezonu açıldı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da sezonun açılması ile birlikte Çakırca ve Ömerli mahallelerinde zeytin toplayan vatandaşları ziyaret etti.

Kırsal kalkınmaya verdiği önemi dile getiren Sargın, “İlçemizin ekonomisine büyük bir girdi sağlayan zeytin, halkımızın büyük bir kısmının geçim kaynağı. Bu sebeple bizler de belediye olarak kırsal kalkınmaya ve çiftçilerimize yaptığımız yatırımlar ile destek olmaya devam ediyoruz. Birçok noktada hayata geçirdiğimiz zeytin alım merkezleri ve ürün alım merkezleri ile çiftçilerimize bir nebze de olsa destek oluyoruz. 2016-2017 zeytin sezonu tüm çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X