Çifte final günü!

Altınsaban U15 takımı 13.00’de İstanbul Seyrantepe ile Componenta ise Muğlaspor’la 15.00’de 2. tura yükselebilmek için kozlarını paylaşacak.

Çifte final günü!

U15 Türkiye Şampiyonası 1. tur elemelerinde mücadele eden 4 Bursa ekibinden ikisi bugün final oynayacak. Kocaeli grup merkezinde ter döken Bursa ekiplerinden Arabayatağıspor 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle elenirken, Altınsabanspor ise İstanbul Sinop’u 3-0 ve Edirne Saraçhane’yi 4-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bursa ekibi bugün İstanbul Seyrantepe ile saat 13.00’de 2.tura yükselebilmek için karşılaşacak.

2 TAKIMIMIZ ELENDİ

Akhisar grup merkezinde mücadele veren Bursa ekiplerinden Fethiye İdmanyurdu 1 galibiyet ve 1 yenilgiye rağmen şampiyonaya veda etti. Bir diğer temsilcimiz Componenta ise Acıpayam’ı 3-0, Yeşilayspor’u da 2-1 mağlup ederek final vizesi aldı. Componenta bugün saat 15.00’de Muğlaspor ile yapacağı maçı da kazanarak adını 2.tura yazdırmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X