Çifte şampiyon!

TFF’nin düzenlediği U19 Ligi’nde iki takımla birlikte finallerdeyiz… İnegölspor U19, 1.Bölge A Grubu’nda Galatasaray’ın önünde ikili averajla şampiyon olurken, Bursaspor ise B Grubu’nda dün Sakarya’yı deplasmanda 5-2 yenerek ipi göğüsledi.

Çifte şampiyon!

Coca-Cola Gelişim Ligleri’nde U19 grup müsabakaları dün yapılan 33. Hafta maçlarıyla sona erdi. Temsilcilerimiz Bursaspor ile birlikte İnegölspor gruplarında şampiyon olarak final bileti almanın sevincini yaşadı. 1.Bölge A Grubu’nda mücadele eden İnegölspor Yenice Sahası’nda ağırladığı Gölcükspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen topladığı 63 puan ve ikili averajla Galatasaray’ın önünde şampiyon olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı. Bordo beyazlıların gollerini Murat Can Yayla ile Oğuzhan Yılmaz penaltıdan kaybetti.

TİMSAH’TAN FARKLI TARİFE

U19 Gelişim Ligi’nde B Grubu’nda bulunan Bursaspor ise dün kendisinden 2 puan önde bulunan lider Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaştı. Yeşil beyazlılar Adapazarı temsilcisini 5-2’lik skorla mağlup ederek puanını 65’e yükseltip grup şampiyonluğunu ilan etti. Ekrem Karaberberoğlu sentetik sahada oynanan maçta Bursaspor sonuca 31 ve 78’de Yusuf Abdullah Muhammed, 42 ve 80’de Abdulrahman Taiwo ve 59’da Gürkan Sefil’in golleriyle gitti. Sakaryaspor’un iki golünü ise 9’da Berk ve 70’te Oğuzhan kaydetti.

ŞAMPİYON UEFA’YA

1.Bölge A Grubu’ndan İnegölspor, 1. Bölge B Grubu’ndan Bursaspor, 2. Bölge’den Bucaspor ve Altınordu, 3. Bölge A Grubu’ndan Gençlerbirliği, 3. Bölge B Grubu’ndan Gaziantepspor, 4. Bölge’den Trabzonspor ve 5. Bölge’den Amed Sportif 8’li Türkiye finallerine adını yazdırdı. Bu takımlar 3-10 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek finallerde 4’erli 2 grupta Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek. U19 finallerinde ipi göğüsleyecek takım önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Gençlik Ligi’nde temsil edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X