Çiğli’de Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Çiğli Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür ve sanat projeleri kapsamında açtığı kurslara tüm vatandaşları davet etti. Çiğli Belediyesi Kültü…

Çiğli’de Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Çiğli Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür ve sanat projeleri kapsamında açtığı kurslara tüm vatandaşları davet etti. Çiğli Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür ve sanat projeleri kapsamında başlattığı yaz dönemi kurs programını hayata geçirdi. Belediye, yaz dönemi boyunca yetişkinlere yönelik kara kalem, çocuklar için resim ve gençler içinse güzel sanatlara hazırlık kurslarını açtı. Yetişkin kara kalem kursu her Çarşamba 20 kişilik gruplara verilirken, çocuklar için resim kursu Cuma günleri 25 kişilik gruplara ve güzel sanatlara hazırlık kursu da Salı ve Perşembe günleri 20 kişilik gruplarla gerçekleştirildiği belirtildi. Yoğun ilgi gören kurs programları kapsamında ayrıca, aerobik, step ve plates kursları da verilmeye başlandı. Aerobik, step ve plates için Çiğli Belediyesi Eski Binası 6. katta özel fitness salonu oluşturuldu. Çiğli halkı için birçok hizmeti başarıyla yerine getirdiklerini, yaz döneminde de her zaman olduğu gibi kurs programını hayata geçirdiklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çiğli’ye yararlı olabilecek birçok projeyi hayata geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz. Yaz dönemi kültür, sanat, spor kurslarımızda bu yararlı projelerimizden biri. Yetişkinler için kara kalem, çocuklarımız için resim ve güzel sanatlara hazırlanan gençlerimiz için de oldukça yararlı olabilecek kurslarımızı hayata geçirmiş olduk. Martıgül hocamız öncülüğünde resim ve güzel sanatlar alanlarında hayallerine ulaşmak isteyen herkes için güzel bir fırsat sunduk. Resim kurslarımızın yanında aerobik, step ve plates kurslarımızı da kadınlarımızla buluşturduk.Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğümüze de bu güzel iş birliği için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konuda da ihtiyaç duyan herkes için iyi bir fırsat yarattık ve belediye eski binamızın 6. katını özel fitness salonuna dönüştürdük. Kadınlarımızı bu anlamlı projemizde görmek istiyoruz ve onları sıkı bir aerobik, step ve fitness programına davet ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X