Cihanoğlu Bilgi Ve Kültür Eviöğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Aydın Cihanoğlu Bilgi ve Kültür evinde düzenlenen sanat kurslarına katılan öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Külliye Bahçesi’nde gerçekleştirilen ser…

Cihanoğlu Bilgi Ve Kültür Eviöğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Aydın Cihanoğlu Bilgi ve Kültür evinde düzenlenen sanat kurslarına katılan öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Külliye Bahçesi’nde gerçekleştirilen sergi yoğun ilgi görürken öğrenciler açılışı gerçekleştiren Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a maharetlerini uygulamalı olarak da sergilediler. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi tarafından yürütülen “ Genç Yetenekler Geleneksel Sanat Atölyesinde” projesi kapsamında Cihanoğlu Bilgi Ve Kültür Evi öğrencileri Hüsn-ü Hat, Ebru ve El Sanatları Sergisi törenle açıldı. Aydın Valisi Sayın Erol Ayyıldız, Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Danışmanı Mustafa Arslan, İl Kültür Müdürü Nuri Aktakka ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen açılışta gençlerin el emeği göz nuru eserleri yoğun ilgi gördü. Bu tür önemli sanatların genç yeteneklerin ellerinde hayat bulmasının sevindirici ve önemli olduğunu belirten Aydın Valisi Erol Ayyıldız, bilim ve sanat ile yetişen gençlerin daha başarılı olduğunu belirterek gençlere başarılarından dolayı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X