Çıkan yangında tekne alevler içinde kaldı! Hostes o sırada uyuyordu…

İngiliz bayrağı taşıyan ancak İtalyan bir şirket tarafından yönetilen 22 metrelik bir yelkenli, gece vakti Castellammare di Stabia’da henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Gemide, o sırada uyuyan ve zamanında kaçamayan hostes Giulia Maccaroni vardı. 29 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Çıkan yangında tekne alevler içinde kaldı! Hostes o sırada uyuyordu…

Hostes, yelkenlinin diğer üyelerine bir yolculuktan sonra yorgun hissettiğini söylemiş ve gemi Napoli’deki bir yat limanında durdurulurken uyuyakalmıştı. Yangın sırasında uykuda olan Giulia Maccaroni, muhtemelen uyuduğu sırada hayatını kaybetti.

İlk incelemelere göre genç kadının yangından habersiz olduğu için muhtemelen uykusunda dumandan boğulduğuna inanılıyor. Bir İtalyan gazetesi olan La Stampa’nın haber sitesine göre itfaiyeciler, cesedini güvertenin altında yanık veya başka yaralanma olmadan buldu.

İtfaiye ekibi alevler içinde kalan tekneyi kısa sürede söndürmeyi başarsa da genç kadın için yapacak bir şey yoktu. Limandaki olay hakkında yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Savcı Giuliana Moccia, otopsi için cesedin incelenmesini emretti. Öte yandan Morgane adı verilen teknenin kurtarılması ise sürüyor.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor ve soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X