Çıkış sürsün istiyoruz

Lider Alaşehir Belediyespor’u set vermeden geçerek morallenen Bursaspor’da Başantrenör Emin İmen, yarın oynayacakları Karşıyaka maçından da iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Çıkış sürsün istiyoruz

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Bursaspor’da yarın oynanacak Karşıyaka maçı hazırlıkları sürüyor. Sezona fırtına gibi giren ancak 2 yenilgi alarak zirveyi kaptıran yeşil beyazlılar, geçtiğimiz hafta yenilgisiz lider Alaşehir Belediyespor’u set vermeden geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Lider karşısında alınan sonuçla morallenen Filenin Timsahları, Karşıyaka deplasmanından da güzel bir sonuçla dönmenin planlarını yapıyor.

SIKINTIMIZ YOK

Lideri yenerek tekrar çıkışa geçtiklerini belirten Başantrenör Emin İmen, “Karşıyaka maçında da çıkışımızı sürdürdmek sityoruz. Genç ama mücadele eden bir takımla oynayacağız. Amacımız kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak olacak. Takım olarak sıkıntımız yok. Takımın form durumu da iyi. Umarım istediğimiz sonucu alırız. Sonrasında ilkyarının son 2 maçına çıkacağız. Maç maç değerlendiriyoruz. İlk hedefimiz grubu ilk 4 içinde bitirip play-off’a kalabilmek. Sonrasında play-off’tan çıkıp final grubunda yer almak istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X