Çıkışın başlangıcı olacak

Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, Kosova karşılaşmasını ‘fırsat’ olarak değerlendirdiler.

Çıkışın başlangıcı olacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Demirören A Milli Takımın Kosova’yla yapacağı maçta, ülkeyi gururlandıracak bir sonuç elde edeceğine inandığını söyledi. Demirören ‘Milli takımımızın önemli turnuvalarda sürekli yer almasını prensip haline getirmemiz gerektiğini savunuyoruz. Dostluğu uzun yıllara dayanan Türkiye ile Kosova arasındaki ilk resmi karşılaşmanın fair play ruhuyla oynanacağına yürekten inanıyorum.’dedi. 

GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise kardeş ülke Kosova’yı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını aktararak, şu değerlendirmelerde bulundu: ‘Milli takımımız, son derece güçlü takımların yer aldığı bir grupta. FIFA Dünya Kupası’na katılma hedefine ulaşmak için öncelikle evimizdeki maçların tümünü kazanmak istiyoruz. Bu çerçevede Kosova karşılaşmasında parolamız mutlak galibiyet olacak. Ayrıca bu maçın milli takımımız için bir çıkış sürecinin başlangıcı olmasını istiyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X