Çılgın çift, düğün fotoğrafları için dağa tırmandı

Çin’de çılgın bir çift, düğün fotoğraflarını olabilecek en özgün yerde ve şekilde çektirmek için ünlü Chaya Dağı’na tırmandı.

Çılgın çift, düğün fotoğrafları için dağa tırmandı

Düğün fotoğrafı konusunda Çinli bir çift, çıtayı erişilemeyecek kadar “yükseğe” taşıdı.

 

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Çin’de evlenen bir çift düğün fotoğrafları için bir dağı tercih etti. Zorlu bir yolculuk sonunda çekilen kareler için yeni evli çift kadar konukları da zor anlar yaşadı.

 

100 METREYE TIRMANDILAR

Düğün fotoğrafları için Chaya Dağı’nı seçen çift, ülkenin Henan bölgesindeki dağa tırmanmak için büyük çaba sarf etti. Yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki dağın üzerinde çektirdikleri fotoğraflar ülkede büyük ilgi çekti. Çılgın ikili uçurumun içine gömülmüş metal sivri uçların üzerinde dururken, uzaktan bakıldığında neredeyse havada ayakta duruyor yanılsaması yaratmayı başardı.

 

BEKARLAR GÜNÜ’NDE EVLENDİLER

Evlenmek için Çin’de oldukça ilgi gören ve büyük bir alışveriş çılgınlığıyla kutlanan 11 Kasım Dünya BekarlarGününü seçen gözü kara çift, bu günü ironi olsun diye tercih ettiklerini söyledi.

 

Çekici manzarası ile oldukça ünlü ve turistlerin ilgi odağı olan bu kayalıklar sayesinde çift, unutulmaz fotoğraflara sahip oldu. Bir ulusal park içinde bulunan bölgedeki dağa tırmanan çifte, geleneksel Çinkostümleri giyen yakınları da eşlik ederek, fotoğrafları daha da unutulmaz kıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X