‘Cim Bom’a ilk mağlubiyeti biz tattıracağız’

Titi, ‘Galatasaray şuan lider durumda fakat bu maçı kazanacak kalitemiz var. Taraftarın bize vereceği güç performansımızı olumlu yönde etkileyecektir’ dedi.

‘Cim Bom’a ilk mağlubiyeti biz tattıracağız’

Bursaspor’un defanstaki tecrübeli isimlerinden Titi, Galatasaray’ı yenecek güce sahip olduklarını söyledi. İlk 5 haftada elde edilen 9 puanın kendileri için iyi olduğunu belirten tecrübeli stoper ‘Yeni bir takımız. İyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Son 2 haftada aldığımız galibiyetler özgüven açısından da iyi oldu. Eksiklerimiz tabii ki var. Bunlar çalışılarak halledilecek durumlar. Ben bu takımdan ümitliyim’ diye konuştu. Galatasaray maçına iyi konstre olacaklarını ifade eden Titi şöyle devam etti: 

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

‘Bu tür maçların hvası her zaman farklı olur. Taraftarımız her zamanki gibi yanımızda olacaktır. Galatasaray şuan lider durumda. Kaliteli isimleri var ve iyi oynuyorlar. Onlara ilk mağlubiyetlerini tattırmak istiyoruz. Bunu başaracak kalitemiz var. Taraftarımızın da vereceği destek bu yolda bize büyük güç katacaktır. Takım olarak bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X