Cim Bom`un kader gecesi!

Sarı kırmızılılar Almanya`da Borussia Dortmund karşısına Devler Ligi`ne tutunabilmek için çıkıyor. Zorlu mücadele TSİ 21.45`te başlayacak.

Cim Bom`un kader gecesi!
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki 4. maçında bugün Almanya’da 9 puanlı lider Borussia Dortmund ile karşılaşacak.
 
Devler Ligi’nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan sarı kırmızılı ekip, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak. Signal Iduna Park’ta TSİ 21.45’te başlayacak mücadeleyi, Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek. Kralovec’in yardımcılıklarını Slovakya’dan Roman Slysko ve Çek Cumhuriyeti’nden Martin Wilczek yapacak.
 
ASLAN’IN KOZU GURBETÇİLER
 
Geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal’e 4-1, Borussia Dortmund’a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, gurbetçi taraftarların önünde bu kez kazanmak için sahaya çıkacak. Cim Bom bugün Borussia Dortmund karşısında puan kaybetmesi ve Arsenal’in de evinde Anderlecht’i yenmesi durumunda, gruptan çıkma şansını matematiksel olarak kaybedecek.
 
21.45 Star TV/Canlı
 
DİĞER MAÇ
 
21.45 Arsenal-Anderlecht

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X