Cim Bom’un yaptığını Bursaspor yapmadı!

Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra Ali Ay yönetimi, İgor Tudor’la ilgilendi fakat etik kurallardan vazgeçmedi. Menajerler vasıtasıyla Hırvat teknik adamın sözleşmesindeki 150 bin Euro’luk fesih maddesinden haberdar olan Bursaspor yönetimine,

Cim Bom’un yaptığını Bursaspor yapmadı!

Galatasaray’ın teknik direktörlük için İgor Tudor’la anlaşması futbol dünyasında haftanın olayı oldu. Lige yeni çıkan ve toplama bir takım olan Kardemir Karabükspor’da iyi işler yapan Hırvat teknik adamla anlaşmaya varan sarı kırmızılı kulübün bu süreçte uyguladığı strateji oldukça eleştirildi. K. Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, gerek sarı kırmızı kulübü gerek İgor Tudor’u adeta bombardımana tutarken olayı ‘Bu Türk futboluna kazınacak kara bir lekedir’ şeklinde özetledi.

GÜNDEME GELDİ

Tankut ayrıca Galatasaray’ı Türkiye Futbol Federasyonu’na da şikayet edeceğini açıkladı. Tudor’un sözleşmesinde yazan fesih maddesinin ise 150 bin Euro olduğu belirtildi. İşin dikkat çekici kısmı ise Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra Ali Ay yönetiminin de gündemine İgor Tudor’u aldığı öğrenildi. Menajerler vasıtasıyla Hırvat teknik adamın sözleşmesindeki 150 bin Euro’luk maddeden haberdar olan Bursaspor yönetiminin etik kurallardan vazgeçmeyerek ilk önce K. Karabükspor’la temasa geçtiği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYORDU

Başkan Ali Ay’ın, K. Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut’la görüştüğü ve onay istediği belirtildi. Ancak Tankut’un ligler devam ederken buna karşı çıktığı ve Bursaspor yönetiminin yaşanan bu gelişme sonrası Tudor ismini rafa kaldırarak diğer alternatiflere yöneldiği belirtildi. Bilindiği gibi 38 yaşındaki teknik direktörün K. Karabükspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X