Çimko Narlı Çalışanları İftarda Buluştu

SANKO Holding’in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Narlı Çimento Fabrikası çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çimko Narlı Çalışanları İftarda Buluştu

SANKO Holding’in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Narlı Çimento Fabrikası çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Çimko Çimento ve Beton Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun ev sahipliğinde Narlı Dolphin Restoran’da düzenlenen yemeğe,Çimko Çimento Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tansu Tuğlu, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, İl Defterdar Vekili Mehmet Ay, Ünal Bayhan İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı Hamdi Bozdağ, İlçe Emniyet Müdürü Fırat Güneş, Askerlik Şube Başkanı Ulaş Birdane, İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç ve çalışanlar katıldı. Masaları dolaşarak eş ve çocukları ile yemeğe katılan çalışanlara hoş geldiniz diyen Konukoğlu, iftar yemeği uygulamasına verdikleri önemle ilgili olarak, “1904 yılından beri bizden önceki 3 kuşağın bu anlamlı uygulamasını, aynı şevkle sürdürüyoruz. Bizden sonraki kuşaklar da artan heyecanla devam ettirecektir” dedi. Konuşmaların ardından yenilen iftar yemeği sonrası, kurumda 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışan personele, içerisine lazerle fotoğrafı işlenmiş kristal plaket ve altın verildi. Yapılan çekilişle şanslı çalışanlar tam ve yarım altın kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X