Çınar kupaya göz kırptı 4-3

Gemlik ekibi, 3-0 öne geçtiği maçın 3-3’e gelmesiyle sıkıntılı anlar yaşasa da Mert’in attığı golle adını 5’li final grubuna yazdırdı.

Çınar kupaya göz kırptı 4-3

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler 2. Küme Futsal’da oynanan 3. Tur maçında Gemlik Çınar Ortaokulu, Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan Ortaokulu’nu 4-3 mağlup etti. Yeşil siyahlılar bu sonuçla adını şampiyonun belli olacağı 5’li final grubuna yazdırdı.

Son dakika golü

Oldukça çekişmeli geçen maçta Gemlik Çınar Ortaokulu 2’de Mert, 6’da Buğrahan ve 16. dakikada Yusuf’un attığı gollerle 3-0’lık üstünlüğü yakaladı. Oyundan kopmayan Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan Ortaokulu’nu 18’de Murat, 21’de Muhammet ve 27’de Eray’ın golleriyle durumu 3-3’e getirdi. Maç tam bitti derken 30’da Mert bir kez daha sahneye çıktı ve yeşil siyahlılar maçı 4-3 kazandı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Mustafa Bahçeci (***), Ferhat Durcan (***)

GOLLER: Dk.2-30 Mert, Dk.6 Buğrahan, Dk.16 Yusuf (Gemlik Çınar), Dk.18 Murat, Dk.21 Muhammet, Dk.27 Eray (Gürcan Ulucan)

GEMLİK ÇINAR ORTAOKULU: Furkan (**), Yusuf (***), Buğrahan (***), Şiyar (**), Mert (***)

GÜRCAN ULUCAN ORTAOKULU: Burak (*), Yusuf (*), Eray (**), Murat (**), Muhammet (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X