Çınarlı Köyü Yol Çalışmaları Başladı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte Çınarlı köyü yol çalışmalarını yerinde inceledi…

Çınarlı Köyü Yol Çalışmaları Başladı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte Çınarlı köyü yol çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Düzce teşkilatı, yol çalışmalarını yakından takip ediyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Cahit Aydın ve Düzce Milletvekilleri ile birlikte köy yollarındaki çalışmaları inceledi. Çınarlı köyündeki köy yolu yapımında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ İl Özel İdaremizin 2015 programında yer alan köylerimizde yol çalışmalarımız sürüyor. Biz de köy yolundaki çalışmayı, grup başkan vekilimiz ve Milletvekillerimiz ile yakından takip ediyoruz. Hava şartlarından dolayı çalışmalar biraz gecikti ancak bundan sonra hızlı bir tempoda köy yollarımızın sorunlarını ortadan kaldıracağız” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X