Çınarönü’ne modern tesis

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hacivat-Çınarönü Tesisleri ve çevre düzenleme çalışmaları Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından hizmete açıldı.

Çınarönü’ne modern tesis

SEYİT GÜNDOĞAN 

Yaklaşık 70 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen ve Hacıvat Deresi’nin her iki yakasını da kapsayan tesislerin içinde futbol sahaları, basketbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar  bulunuyor.

Açılışa, AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, Vali Münir Karaloğlu, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dere ıslahı ile birlikte yaklaşık 14 milyon TL’ye mal olduğunun altını çizerek, Hacivat-Çınarönü Spor tesisleri ve rekreasyon alanının Yıldırım ilçesinin yeni cazibe merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Halkın taleplerini yerine getirmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Altepe, “Biz halk için çalışırken, onlar da engellemeye çalışıyorlar. Çalışmak bizden durdurmak onlardan. Biz de engelleri aştıkça hizmetlerimizi bir bir açıyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZİ YARINLARA GÜÇLÜ HAZIRLAMALIYIZ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, Türkiye’nin geleceği olan çocukların ruhen, fiziken ve sosyal olarak sağlıklı gelişmeleri için spor alanlarına, sağlıklı sokaklara, sağlıklı parklara ihtiyaç olduğunun altını çizerek, “Büyükşehir Belediyemizi, kentin geleceği adına yaptığı spor tesisleri, yeşil alanlar, bilgi evleri gibi yatırımları nedeniyle kutluyorum. Bursa’da 0-25 yaş arasında 1 milyon çocuk ve gencimizi yarınlara ne kadar güçlü hazırlarsak, Türkiye’nin geleceği o kadar sağlıklı olacak” diye konuştu.

KAÇAK YAPILARA ELEKTRİK VE SU

Açılışta, Müezinoğlu, Çınarönü Mahalle Muhtarı Faruk Şimşek’in elektrik ve suyu olmayan binalara bu hizmetlerin getirilmesini istemesi üzerine, “Dertler ve üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Elektrik derdinizi de su derdinizi de paylaşarak azaltacağız. Bu anlamda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüm. Çalışma ekibini kurduk. İnşallah yasal düzenleme taslağını hazırlayacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, daha sona penaltı atışı yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X