Cinayet Davası Öncesi Adliye Önü Karıştı

Kocaeli Adliyesi’nde görülen bir cinayet davası öncesinde iki tarafın yakınları, adliye önde birbirine girdi. Kavgada 2 kişi yaralandı. Edinilen b…

Cinayet Davası Öncesi Adliye Önü Karıştı

Kocaeli Adliyesi’nde görülen bir cinayet davası öncesinde iki tarafın yakınları, adliye önde birbirine girdi. Kavgada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz aylarda Körfez ilçesinde meydana gelen cinayet olayının Kocaeli Adliyesi’nde görülen davasında olay çıktı. Dava için Adliye önüne gelen davalı ve davacı iki tarafın yakınları, mahkeme öncesinde birbirine girdi. Sabah erken saatlerinde adliye önünde çıkan kavgada biri kadın iki kişi yaralandı. Kavga sırasında adliye önüne gelen çok sayıda polisin koruması altında yaralılar, ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastaneye gönderilmesinin ardından olaya karışan taraflar polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri olası bir kavga ihtimaline karşı adliye önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X