Cinayete kurban giden 3 kişinin cenazesi…

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, evlerinin bahçesinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Cinayete kurban giden 3 kişinin cenazesi…

Orhangazi İlçesi Çakırlı Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda; traktörle tarladan dönen Ali Gem (69), eşi Gülfer Gem (70) ve oğlu Reva Gem (46) komşuları Hasan Küp av tüfeğiyle saldırısı sonucu ölmüştü.

 

Olayın ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan 3 kişinin işlemleri tamamlandı. Sabah saatlerinde alınan cenazeler Bursa Büyükşehir Belediyesi mezarlık hizmetleri müdürlüğüne getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından yakınları tarafından alınan cenazeler defnedilmek üzere Orhangazi ilçesine götürüldü. Baba, eşi ve oğlunun cenazeleri konuldukları Bursa Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracı ile Orhangazi’ye gönderildi. 

ON YILLIK HUSUMET BU GÜNE PATLAMIŞ

Cenazeyi almaya gelen Gülfer Gem’in yeğeni Abdullah Albeni, çok üzgün olduklarını belirterek, “Teyzem oluyor, eniştem ve teyzemin oğlu. Arada hiçbir şey yok. 10 sene önce yapılan tartışmadan dolayı adam kin gütmüş bu güne patlamış. Bizlerde tarladaydık akşam duyduk, tarlada dövüş olmuş, gelip yatmış pusuya tuzak kuruyor hepsini vurup öldürüyor.” şeklinde konuştu. 

Bu arada 3 kişiyi öldürmekle suçlanan Hasan Küp saldırının ardından kayıplara karıştı. Güvenlik güçleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı operasyon yürütüyor.

 

DEFNEDİLDİLER

 

İlçede dün meydana gelen olayda yaşamını yitiren Ali Gem (69), eşi Gülfer Emine (65) ve oğlu Reva Gem’in (46) cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Çakırlı Mahallesi’ne getirildi.

 

Gem ailesi bireylerinin cenazeleri evlerinin bahçesine konularak, yakınları ve komşularından helallik alındı. Bazı kişiler, bu sırada sinir krizi geçirdi. Cenazeler daha sonra mahalle mezarlığına taşındı.

 

Ali, Gülfer ve Reva Gem için öğle vakti mezarlıkta kılınan cenaze namazına, Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ogün Demir, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem ve vatandaşlar katıldı. Cenazeler, mezarlıkta yan yana açılan kabirlere defnedildi.

 

Tarladan, traktörle Çakırlı Mahallesi’ndeki evlerine dönen Ali Gem ile eşi Gülfer ve oğlu Reva, bahçe duvarı üzerinden av tüfeğiyle açılan ateş sonucu ölmüştü. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen ve Gem ailesi ile aralarında husumet bulunan komşuları Hasan Küp, jandarma ekiplerince gece Çakırlı ile Üreğil mahalleleri arasında arazide gizlenirken yakalanmıştı. Gözaltına alınan Küp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X