Cinayetten farkı yok!

Üniversiteli iki gencin ölümüne neden olmakla suçlanan 4 zehir tüccarı, ‘müebbet hapis’le yargılanıyor.

Cinayetten farkı yok!

HALİL ÖZÇOBAN

Üniversitenin Mayıs ayında gerçekleştirilen Bahar Şenliklerinde eğlendikten sonra Görükle’deki öğrenci evinde extacy içen iktisat bölümü öğrencileri Göksel Karabulut (23) ve İsmail Erduman (24) yaşamını yitirmiş, hastanelik olan aynı okulun öğrencisi iki genç ise doktorların büyük çabası sonucu son anda hayata tutunmayı başarmıştı.

Bursa’da şok etkisi yaratan olayın ardından polis gençlere ölüm haplarını satan zehir tüccarlarının peşine düştü. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 4 kişinin yargılanmasına başlandı.

DAVA AĞIR CEZA’DA

Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim önüne çıkan Tezay Yapıcı (21), Atakan Karahan (19), İbrahim Ünlüyayla (42) ve Mehmet Yılmaz’ın (20), “Ölüme sebebiyet vermek, uyuşturucu ticareti yapmak” suçlarından ömürboyu hapis cezasına çarptırılması isteniyor. 

Gençlere ölüm haplarını satan zanlılardan Tezay Yapıcı uyuşturucunun tanesini 10 liradan verdiğini itiraf ederek, ‘O gece hapla birlikte galiba bonzai de kullanmışlar. Benim bu ölümlerde bir suçum yok’ dedi.

Aynı davanın diğer 3 sanığı da suçlamayı reddetti.

10 LİRAYA ÖLÜM

Tanesi 10  liradan satılan uyuşturucu haplar, gencecik insanları hayattan koparıyor.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X