Cinnet geçirdim!

Önceki akşam Bursa’da sahne alan İzel, son dönemde içinden geçtiği buhranı tüm samimiyetiyle Olay Çekirge’ye anlattı.

Cinnet geçirdim!

SAÇIMI 3 NUMARAYA VURDUM

Pop müziğin güçlü sesi İzel, önceki akşam Bursalı hayranlarıyla buluştu. Eğlence dolu geçen konser sonrası son dönemde hayranlarını da endişelendiren sıkıntılı dönemde yaşadıklarını Olay Çekirge’yle paylaşan İzel, ‘Cinnet geçirdim diyebiliriz aslında. O kadar sıkılmıştı ki saçımı kesmek geldi içimden. Önce kendi kestiğim saçımı sonra kuaföre gidip 3 numaraya vurdurdum. Pişman olup saçlarımı bir poşete koydum. Sonra bir baktım ki o saçlar aslında geçmişte yaşadığım kötü şeyler. Hayatıma giren kötü insanlar ve kötü olan herşey o torbanın içindeydi’ dedi.

SAVAŞÇI BİR İNSAN DEĞİLİM

Önümüzdeki günlerde 5 yıl aradan sonra yeni albümünü çıkarmaya hazırlandığını müjdeleyen İzel, müzikle de sıkıntı yaşadığı bir dönemi geride bıraktığını söyledi. İzel, ‘Herkesin bir sınav dönemi var, anlaşılmadığı dönemler vardır. Belki müzikle de  sıkıntım olduğu bir dönemdi birazda tatsız şeyler üst üste gelince ben de savaşçı bir insan olmadığım için biraz çekilmeyi tercih ettim.Bu süreçte biraz kilo aldım. Şuan rejimdeyim 9 kilo verdim. 10 kilo daha zayıflayacağım ve balık etli izel olarak yine sevenlerimin karşısına çıkacağım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X