Cinnet geçiren genç dehşet yaşattı

Eskişehir’de bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet geçiren genç, kendini eve kilitleyerek eşyalarını camdan sokağa fırlattı.

Cinnet geçiren genç dehşet yaşattı

Edinilen bilgiye göre, Yenibağlar Mahallesi Akıncı Sokak’ta ikamet eden bir kişi, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı cinnet geçirdi. Kendini eve kilitleyerek eşyaları camdan sokağa atan genç, sokakta park halinde bulunan bir otomobil ile karşı apartmandaki bazı camlara da zarar verdi.

Komşularının durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bir süre gence ulaşamadı. Apartmana girerek daireye ulaşan polis ekipleri kapının kilitli olduğunu anlayınca çilingir çağrılmasını istedi. Bir süre daha eşyalarını sokağa fırlatan genç ile iletişim kurmak isteyen ekipler, gencin etrafa zarar verdiğini söyleyince, ‘Gidin buradan babam öder’ diyerek ekiplere cevap verdi.

İsmi öğrenilemeyen cinnet geçiren genç bir süre sonra polis ekiplerinin daireye girmesi ile etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri sokaktaki eşyaların temizlenmesi için belediye ekiplerinden yardım istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X