Cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci’ye kayınvalidesinden lüks hediye!

Muğlaspor oyuncusu Gökhan Çıra, gelecek yıl evlenmeyi planladığı nişanlısı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ye ev aldı. Annesi ise Ciğerci’ye 5’i bir yerde kolye aldı

Cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci’ye kayınvalidesinden lüks hediye!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, Suadiye’deki açılışa 700 bin TL değerindeki kendi adı ve soyadının baş harflerini taşıyan plakalı araçla geldi.

Ciğerci, uzun süredir birlikte olduğu Gökhan Çıra’nın kendisine ev aldığını söyledi.

KAYINVALİDESİ 5’İ BİR YERDE HEDİYE ALDI

Muğlaspor’da forma giyen Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini açıklayan Selin Ciğerci, boynundaki 5’i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine, “Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı” cevabını verdi.
 

i-047.jpg

“KOCAM BANA EV ALDI”

Gökhan Çıra’nın hediye alıp almadığı sorulunca ise Ciğerci, “Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hala ödüyor, daha ne olsun” şeklinde konuştu.

7-006.jpg

Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci’ye Ev Hediye Etti Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci’ye Ev Hediye Etti Futbolcu Gökhan Çıra, Sevgilisi Selin Ciğerci’ye Ev Hediye Etti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X