Çıplak fotoğraflarını kimin sızdırdığı ortaya çıktı!

Bu haber magazin gündeminde bomba etkisi yaratacak! Oyuncu Berk Oktay ve eşinin geçtiğimiz aylarda sosyal medyada hızla yayılan müstehcen fotoğraflarını kimin yaydığı ortaya çıktı.

Çıplak fotoğraflarını kimin sızdırdığı ortaya çıktı!

Sözcü’nün haberine göre; Oyuncu Berk Oktay, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yayılan uygunsuz fotoğraflarını kimin servis ettiğine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

‘Böyle çıkabileceğini hayal edemezdik’

Berk Oktay’ın avukatı Serdar Öktem suç duyurusunda bulunurken, “Sonucun böyle çıkabileceğini hayal edemezdik.

57b1884c04207c4568cb71a7-xmh2_cover.jpg

Savcılığın başlattığı soruşturma çerçevesinde, siber şube fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların IP numaralarının boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu, Şarapçıoğlu’nun annesi ve çalıştığı iş yerinin numaraları olduğunu açığa çıkardı. Bu bilgiyi öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.

NE OLMUŞTU? 

Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay’ın özel fotoğrafları, Şarapcıoğlu’nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşılmıştı. Hesabın hack’lendiği ileri sürülmüş ve Oktay-Şarapçıoğlu ikilisi kamuoyuna aşağıda görülen açıklamayı yapmıştı.

h-010.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X