Çırak’tılar usta oldular: 3-1

Mavi beyazlılar, büyük bir çekişmeye sahne olan maçta rakibini Yüksel, Devran, ve Yusuf’un kendi kalesine attığı gollerle yenerek 2.tura uçtu.

Çırak’tılar usta oldular: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol 2. Küme G Grubu’nda Yıldırım Şehir Jandarma Er Selahattin Çırak Ortaokulu, Yıldırım Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 3-1 devirerek 2. tura yükseldi. 

Mavi beyazlılar ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçta 18’de Yüksel’in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Baskıya dayanamadı

İkinci yarıya Fevzi Çakmak Ortaokulu hızlı başladı ve 22’de Cemalettin ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Beraberlik sayısından sonra oyuna ağırlığını koyan Selahattin Çırak Ortaokulu, 28. dakikada Devran’ın golüyle yeniden öne geçti: 2-1. Mavi beyazlıların baskılı oynadığı bölümde Fevzi Çakmak savunması büyük sorunlar yaşarken, 37’de Yusuf kendi kalesine attığı golle Selahattin Çırak Ortaokulu’nun sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

SAHA: Atıcılar-1B

HAKEM: Caner Fidan (***)

GOLLER: Dk.18 Yüksel, Dk.28 Devran, Dk.37 Yusuf (k.k.) (Selahattin Çırak), Dk.22 Cemalettin (Fevzi Çakmak)

SELAHATTİN ÇIRAK ORTAOKULU: Samet (**), Yunus (**), Yüksel (***), Devran (***), Zafer (**), İbrahim (**), Can (**), Emrah (***)

FEVZİ ÇAKMAK ORTAOKULU: Süleyman (*), Cemalettin (**), Üzeyir (*), Yusuf (*), Beytullah (**), İrfan (*), Gürkan (*), Atakan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X