Citroen İnallar’da kaçırılmayacak avantaj günleri

Citroen İnallar, Haziran ayına özel %0,89 oranındaki faiz kampanyasına ek olarak ayın son çeyreğinde geçerli “Avantaj Günleri” kampanyası sunuyor.

Citroen İnallar’da kaçırılmayacak avantaj günleri

18-28 Haziran tarihleri arasında tüm Citroen bayilerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, binek otomobillerde anahtar teslimde 3.420 TL’ye, ticari modellerde ise 4.070 TL’ye varan avantajlı indirim fırsatları sunuluyor.

Haziran ayı süresinde; Citroen ticari araçlar Berlingo Panelvan ve Berlingo Combi modellerinde 25.000 TL’ye 25 ay %0,89, Nemo Panelvan ve Nemo Combi modellerinde 20.000 TL’ye 20 ay %0,89 ile; Citroen binek modeller C3, C4 Cactus ve C-Elysée de ise 20.000 TL’ye 20 ay %0,89 faizli kredi kampanyası ile tüketiciye sunulmaya devam ediyor.   

Anahtar teslimlerde avantajlı indirim fırsatı

Citroen’in, ticari araç segmentindeki önde gelen modellerinden Nemo Combi’nin vizyon  versiyonu için anahtar teslimde 2.035 TL indirim sunulurken; Berlingo Maxi Van versiyonu için anahtar teslimde 3.070 TL, Berlingo Combi modelinin tüm versiyonları için ise yine anahtar teslimde 4.070 TL indirim avantajı sağlanıyor. Haziran ayı kampanyalarından yararlanmanız için sizleri Yalova yolu 14. Km’de bulunan Citroen İnallar’a bekliyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X