Citroen’de büyük fırsat

Citroen İnallar, aralık ayı süresince binek modellerinde 30 bin liraya 20 ay yüzde 0 faize, ticari modellerinde ise 25 bin liraya 25 ay yüzde 0 faize varan cazip fırsatlar sunuyor.

Citroen’de büyük fırsat

İnallar’dan yapılan açıklamada, Citroën C4 Cactus modelinde 30 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz kredi kampanyasından yararlanmak istemeyenler için, anahtar teslimde 3 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunulduğu ve buna ek olarak ‘cam tavan’ın da hediye edildiği belirtildi. Açıklamada, ”Kampanya dahilinde Citroën C1, C4 Cactus, C4, C4 Picasso, yeni C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Yeni Grand C4 Picasso modellerinde 30 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faizle; C-Elysée ise 20 bin TL’ye 20 ay yüzde 0 faiz imkanı ile satışa sunuluyor.  Ticari segmentte yer alan Nemo Combi, Nemo Combi Plus ve Nemo Panelvan modellerinde ise 30 bin TL’ye 20 ay yüzde 0,89 faizle satış imkanı sunuluyor” denildi.

Berlingo Combi ve Berlingo Panelvan Maxi modellerinin de 25 bin TL’ye 25 ay yüzde 0 faizle aralık ayında Citroën İnallar’da yerini aldığını kaydedilen açıklamada, ”Yakıt verimliliği, yüksek performansları ve çevreci özelliklerini hem benzinli hem de dizel motorlarıyla üstün konfor özellikleriyle birleştiren Citroën modellerinde kışa özel avantajlar devam ediyor” ifadeleri yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X