Citroen’de kaçırılmayacak fırsat

Otomotivde kampanyalar tam gaz devam ediyor. Sektörün güçlü oyuncularından İnallar Otomotiv de, Citroen marka araçlarda büyük fırsatlar sunuyor.

Citroen’de kaçırılmayacak fırsat

Şirketen konuya ilişkin yapılan açıklamada, ”Binek modellerde kaçırılmayacak indirimler ve çok cazip faiz seçenekleri ile Citroën sahibi olma fırsatı sunuyoruz” denildi. 

 

Kasım ayı süresince C4 Picasso’da 4 bin TL’ye, C4 Cactus’te 7 bin TL’ye, C1’de 5 bin TL’ye, yeni C4’te 2 bin 500 TL’ye, C-Elysée’de de 4 bin TL’ye varan indirimler yapıldığı ifade edilen açıklamada, ayrıca her beklentiye uygun faiz seçenekleri sunulduğunu kaydedildi. 

Açıklamada, diğer fırsatlar ise şöyle sıralandı: ”Kampanya kapsamında cazip ödeme avantajlarının yanı sıra; 5 kişilik C4 Picasso’da yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan donanımı hediye ediliyor. C1, C3 ve C-Elysée modellerinin tüm versiyonlarında 15 bin TL’lik kredi kullanımına 15 Ay yüzde 0 faiz imkanı sunulurken; C4, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerinin tüm versiyonlarında ise 30 bin TL’lik kredi kullanımına 24 Ay yüzde 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X