Citroen’den çifte fırsat

Citroën, ekim ayı sonuna kadar C4 Cactus ve C4 Picasso modellerine 4 bin liralık takas indirimi ile sahip olma şansı sunuyor.

Citroen’den çifte fırsat

Citroen İnallar’dan yapılan açıklamada, 5 kişilik Citroën C4 Picasso ile geniş ailelerin tercihi 7 kişilik Citroën Grand C4 Picasso modellerinin de ekim ayı boyunca uygun fiyatlarla alıcı bulduğu belirtildi. Açıklamada, ”7” dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12” HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso etkileyici tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso tüm özelliklerin yanı sıra yeni nesil verimli BlueHDi motor seçenekleri ile yeni EAT6 tam otomatik şanzımanıyla öne çıkıyor. Citroën İnallar ekim ayında C- Elysée ve Berlingo modellerine 20 bin liralık kredi kullanımına 20 ay yüzde 0,79 faiz avantajıyla sahip olma imkanı sunuyor” denildi. Citroen’in ticari araçlarının da yoğun ilgi gördüğü dile getirilen açıklamada, ekim ayı boyunca Berlingo modelinin tüm versiyonlarında yüzde 0,79 faiz avantajı uygulanacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X