CİUS AVM belediyede

CİUS AVM’nin yönetimi açılan dava sonucu Gemlik Belediyesi’ne geçti. Belediye Meclisi kararınca satışa çıkacak olan AVM’nin satış ihalesinin, bir ay içerisinde yapılacağı bildirildi.

CİUS AVM belediyede

CEMAL KIRGIZ

 

Devir teslimin ardından AVM’ye el atan Gemlik Belediyesi, 30 kişilik ekiple baştan aşağıya temizlik çalışması yaptı. Kullanılmayan tuvaletleri açıp, temizleyen Gemlik Belediyesi ekipleri, tadilat çalışmalarını da kısa sürede tamamladı. 

AVM esnafının yüzünü güldüren çalışmalar kapsamında borcundan dolayı kesik olan elektrik ve su faturaları da belediye tarafından karşılanarak hizmete açıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı gözetiminde hafta sonunu titiz çalışma ile geçiren ekipleri, AVM esnafının yanı sıra buradan alışveriş yapan Gemlik halkını da sevindirdi.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, AVM yönetiminin belediyeye geçtiğini ifade ederek, belediye olarak tüm temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını üstlendiklerini anlattı. “Daha temiz, daha güvenilir ve daha etkin bir AVM için tüm katları pırıl pırıl yaptık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X