CIUS AVM satışa çıkıyor

Gemlik Belediye Meclisi Kasım ayı olağan ilk toplantısında 2011 yılında açılışı yapılan Ahmet Dural Meydanı`ndaki CIUS AVM`nin satışı en önemli gündem maddesini oluşturdu. MHP`li Osman Doğan, binanın tiyatro, sanat evi, turizme yönelik tesisler, zeytin sa

CIUS AVM satışa çıkıyor
Eleştirilere yanıt veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, binanın rantabl olmasının yanı sıra, 5 yıllık hizmet dönemine daha çok yatırım yapabilmek adına satışa çıkarıldığını bildirdi.
 
Tiyatro, Sanat ve Kültür evi projelerinin zaten olduğunu hatırlatan Refik Yılmaz, rant oluşma iddialarını da, “İhale açık artırma ile yapılacak. En yüksek fiyatı veren kişiye sen nasıl rant elde edebililiyorsun diyebiliriz ki? Bizim dönemimizde dükkân yapıp, kiraya verme politikalarını kimse beklemesin. Zaten belediyenin kamburu olan, külfet durumunda bulunan bir yükten kurtuluyoruz. Daha fazla kaynak gerek” diye konuştu.
 
Yapılan oylamada MHP ve CHP’li meclis üyeleri ret, AK Partililer’in oylarıyla Cius AVM’nin satışa çıkarılması için karar alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X