Cizre’de çatışma: 3 ölü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin Garnizon Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırının ardından çıkan çatışmada 3 kişi öldü.

Cizre’de çatışma: 3 ölü

Cizre’de PKK’lı teröristlerin Garnizon Komutanlığına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırının ardından çıkan çatışmada yaralılardan 2’si kaldırıldıkları hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü mensuplarının Nur Mahallesi’ndeki Cizre Garnizon Komutanlığına farklı noktalardan roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunmasının ardından güvenlik güçlerince karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada yaralanan 3’ü asker 7 kişiden Emin Yanaş (10) ve sağlık görevlisi Eyüp Ergen kaldırıldıkları Cizre Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Böylece hayatını kaybedenlerin sayısı, çatışmanın başlangıcında hayatını kaybeden Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) personeli Mesut Sanrı (39) ile 3’e yükseldi.

Bu sırada çatışmanın sürdüğü ilçede yaralanan 2 kişi daha Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı 3 asker ile 4 sivilin tedavisi sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X