Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası

Dünyaca ünlü pilotların katıldığı sürat teknesi yarışları Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası’nın üçüncü ve son etabı, Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleştirildi.

Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası

Başkent Abu Dabi’de yapılan ve toplam 7 takımın katıldığı sezonun üçüncü ve son etabının ardından 91 Relekta-Zabo-Işıklar takımı, pilotlar Uğur Işık-Christian Zaborowski ile dünya ikincisi oldu.Abu Dabi’deki iki günde aldığı sonuçlarla dünya ikinciliğini koruyan Uğur Işık ve takım arkadaşı Christian Zaborowski, yarış ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Abu Dabi, yarışmaktan son derece mutlu olduğumuz ve bildiğimiz bir parkur. Büyük ve sert dalgalar her ne kadar diğer takımları korkutmuş olsa da bizim için yarışı daha da keyifli hale getiriyor. Abu Dabi’de ilk gün bizim için çok başarılı geçti, ilk yarışta sıralama turunda beşinci başlamamıza rağmen, ilk virajda üçüncülüğe sonra da ikinciliğe yükselerek yarışı tamamladık. Abu Dabi’deki ikinci yarışta ise ikinci turda trim pistonumuz kırıldı. İlk yarışta elde ettiğimiz puanlarla dünya ikinciliğimizi garantilemiştik. Sezonu dünya ikincisi olarak tamamlayarak podyumda hem bayrağımızı dalgalandırdık hem de Türkiye’ye bir kupa daha kazandırdık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X