Clinton FBI’a meydan okudu

ABD’de Demokrat Parti Başkan adayı Hillary Clinton, e-postalarına ilişkin Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) yeni bir soruşturma başlatacağını açıklaması üzerine bunu gerektirecek bir bulgu bulunmadığını ve kendinden emin olduğunu belirterek, tüm gerçekl

Clinton FBI’a meydan okudu

FBI Başkanı James Comey’e halka e-postalarla ilgili yeni soruşturma konusunda açıklama yapması çağrısında bulunan Clinton, “Amerikan halkı tüm gerçekleri tam ve eksiksiz olarak edinmeyi hak ediyor. Bu büro (FBI), bu meseledeki sorun ne ise herhangi bir gecikme olmadan açıklamak zorundadır. Onlar ne ise temmuz ayında varılan sonucu değiştirmeyecektir” diye konuştu.

ABD’de Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump ise, “Hillary Clinton, FBI Başkanı’nı e-postalarla ilgili mektubu sadece Cumhuriyetçilere göndermekle suçlayarak, bu soruşturmayı politize etmeye çalıştı. Büyük bir suç olmasa FBI, bu soruşturmayı yeniden başlatmazdı. Bu korkunç yanlışı düzeltme cesaretini gösterdiği için FBI’a saygı duyuyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X