Clinton seçim kampanyasında havladı!

ABD’de Başkanlık seçimleri için mitinglerine devam eden Başkan aday adayı Hilary Clinton, adayların yalan söyleyip söylemediklerini anlamak için hemen tepki verecek bir köpek eğitilebileceğini ve bu köpeğin de adaylar yalan söylerken havlayarak onların if

Clinton seçim kampanyasında havladı!

Clinton, bu sırada köpek taklidi yaparak havlamayı da ihmal etmedi.

ABD’de Kasım ayında gerçekleştirilecek Başkanlık seçimlerinde, başkan aday adaylarının yarışı devam ediyor. Demokratik Parti’nin aday adayı Hilary Clinton, seçim kampanyaları kapsamında Pazartesi günü Nevada eyaletine bağlı Reno kentinde destekçilerine seslendi. Konuşmasında rakiplerini eleştiren Clinton, “Seçimlerde aday olan politikacıların yalan söyleyip söylemediklerini anlamak için hemen tepki vermeyi sağlayacak bir şeyimiz olabilir miydi? Eğer olsaydı, yalan söyleyenler için hemen havlayan bir köpek eğitirdik” dedi. Eski Dışişleri Bakanı ve Başkan aday adayı Hilary Clinton, politikacıları takip edecek köpeğin “Büyük durgunluk çok fazla düzenleme ile oldu” dediğinde havlayarak onladı ifadelerini durdurabileceğini ifade etti. Bu sırada bir köpeğin havlamasını da taklit eden Clinton destekçilerinden büyük alkış aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X