CLK Akdeniz Elektrik’te Kurumsal Eğitim

Antalya, Isparta ve Burdur’daki 1,7 milyonu aşan abonesine tedarik sürekliliği olan elektrik enerjisinin en uygun fiyatlarla satışını yapan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, yaptığı yatırım, yenilik ve değişimlerle sektörde fark yaratan firma olma

CLK Akdeniz Elektrik’te Kurumsal Eğitim

Abonelerinin memnuniyetini ön planda tutan, müşteri odaklı faaliyetlerinin yanında, eğitime, sanata ve spora verdiği destekle ön plana çıkan firma, içinde yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de ihtiyaç sahiplerinin her an yanında olmayı sürdürüyor. CLK Akdeniz Elektrik, kurumsal vizyonunun temel halkalarından olan kurum içi eğitimlerle “nitelikli eleman, nitelikli iş gücü, kaliteli hizmet” ilkeleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda alanlarının profesyonel isimleri CLK Akdeniz Elektrik çalışanlarına eğitimler vermeyi sürdürüyor. Müşterilerin ve çalışanların ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak, bireysel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan ve yaklaşık dört aydır süren eğitimlerin bu haftaki ayağında “Motivasyon” başlıklı bir eğitim verildi. İzgören Akademi Akdeniz Kurumsal Projeler Yöneticisi Oytun Yumşak tarafından verilen eğitim ile çalışanların, motivasyonun, iş tatminlerinin ve morallerinin artması hedeflendi. “500 ÇALIŞAN MÜŞTERİYLE İLETİŞİM EĞİTİMİ ALACAK” CLK Akdeniz Elektrik personeli, kurumsal eğitim çalışmaları kapsamında daha önce, “Stressiz Zaman Yönetimi, İletişim’in 5 Anahtarı, Müşteri İlişkileri ve Satışın Şifreleri” konularında eğitimler aldı. Kurumsal eğitim çalışmaları kapsamında bugüne kadar 25 eğitim grubuna eğitimler verildi. Kurumun 2015 yılı eğitim takvim planlamasına göre yılsonuna kadar ortalama 350 çalışan, 5 başlıkta, 35 ayrı eğitim almış olacak. Tüm bu çalışmaların yanında, aynı süreçte sahada görev yapan 500 CLK Akdeniz Elektrik personeli de 10 ayrı eğitim grubu halinde “Müşteriyle İletişim” eğitimi alacak. CLK Akdeniz Elektrik çalışanları, 2016 yılında da hizmet kalitesini artıracak, sektöre artı değer katacak bireysel ve kurumsal eğitimler almaya devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X