CLK Uludağ 2016’yı iki ödülle uğurladı

CLK Uludağ Elektrik, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ‘Ekonomiye Değer Katanlar Töreni’nde hem ‘Kurumlar Vergisi’ hem de ‘Sektör Liderleri’ kategorisinde kürsüye çıktı.

CLK Uludağ 2016’yı iki ödülle uğurladı

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki gurur gecesinde, CLK Uludağ Elektrik’in ödüllerini, Genel Müdür Ali Erman Aytac, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın elinden aldı. Törenin ardından değerlendirmelerde bulunan Ali Erman Aytac, ”Yoğun bir tempoyla geçen 2016’yı bu iki ödülle uğurluyoruz. Gururluyuz, mutluyuz. CLK Uludağ Elektrik olarak yeni yılda da ülkemiz ve vatandaşlarımız için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

2016’nın gerek dünya gerekse Türkiye açısından oldukça zorlu bir yıl olduğunu dile getiren Aytac, ”Ancak biliyoruz ki karamsarlık bizi hiçbir yere taşımaz. Biz hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz ve insanlarımız için hizmet üretmeye ve çalışmaya devam ettik. Bir yandan altyapı ve teknolojik yatırımlarımızı sürdürürken diğer yandan işlem sürelerini hızlandırdık. Fiziki ortamlarımızı daha konforlu ve güvenli hale getirdik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X