CLK Uludağ Elektrik Agora Çarşısı’nda

CLK Uludağ Elektrik’in Nilüfer Bölge Yönetmenliği Binası dün Agora Çarşısı’nda hizmete açıldı.

CLK Uludağ Elektrik Agora Çarşısı’nda

AYKUT GÜNGÖR

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, yaptığı konuşmada yeni açılan bina ile birlikte hizmet noktası sayılarının 70’i geçtiğini söyledi. Aytac, ”Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni hizmet noktamız ile birlikte müşterilerimize daha kolay ulaşabileceğimiz, merkezi noktalarda daha ferah, daha konforlu ortamlarda hizmet verebileceğimiz yerlerin sayısını arttırıyoruz. Müşteri memnuniyetini arttırmak bizim için ön plandaki değerlerden bir tanesi. Bu tesisle beraber hizmet kalitemizi üst seviyelere taşımaya çalışacağız’ dedi.

SAYI DAHA DA ARTACAK

Aytac, yapılan tüm yatırımlarda ve her yeni adımda öncelikle müşteri memnuniyetinin göz önünde bulundurulduğuna dikkat çekti. Aytac, ‘Hem yeni tesislerle hem de bilgi işlem altyapımızda sağladığımız iyileştirmelerle beraber işlem sürelerini düşürmeye, müşterilerimizin bekleme sürelerini azaltmaya çalışıyoruz. Gelecek hedeflerimiz çerçevesinde müşterilerimizin rahatça hizmet alacağı tesislerimizin sayısını daha da arttıracağız” diye konuştu. Yeni hizmet binasında vatandaşlar abonelik, tahsilat, tahliye ve serbest tüketici anlaşması gibi hizmetlerden faydalanabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X