CLK Uludağ Elektrik öğretmenleri unutmadı

‘Hayatı aydınlatıyoruz’ sloganıyla müşterilerine kaliteli hizmet verme anlayışıyla hareket eden CLK Uludağ Elektrik, aktardıkları bilgi ve tecrübeleriyle geleceği aydınlatan öğretmenleri unutmadı.

CLK Uludağ Elektrik öğretmenleri unutmadı

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Öğretmenler Günü vesilesiyle Kestel’e bağlı Ümitalan Köyü’nde taşımalı eğitim veren köy okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Tuncay Şimşek ve öğretmenleriyle bir araya gelen Aytac, okulun ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler de aldı. Okul Müdürü Tuncay Şimşek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilk ve ortaokul olarak hizmet veren okullarının 5 köyden toplam 97 öğrenciye eğitim verdiğini söyledi. 14 öğretmenin görev yaptığı okullarında bazı acil ihtiyaçları bulunduğunu belirten Okul Müdürü Şimşek, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytac’a teşekkür etti. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da, gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük sorumluluğu olduğuna işaret ederek, böylesine kutsal bir görevi olan öğretmenlerle, Öğretmenler Günü gibi özel bir günde buluşmaktan mutluluk duyduğunu vurguladı.

EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK

Bireylerin hayata hazırlanmalarında ailelerinden sonra öğretmenlerin büyük emekleri olduğunu dile getiren Aytac, “Bu anlamda hem kendimizin hem de çocuklarımızın üzerinde bilgileriyle tecrübeleriyle etkisi olan ve yolumuza ışık tutan öğretmenlerimizi ufak bir jestle de olsa hatırlamak, okuldaki ihtiyaçları gidermek istedik. Ümitalan Köyü’nde taşımalı eğitim veren köy okulumuzun gösterdiği misafirperverlikten ötürü de çok teşekkür ederim. Öğretmenler Günü vesilesiyle kendileriyle tanışmış olduk. Bundan sonraki süreçte de okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli desteği vereceğiz. Başta köy öğretmenlerimizin olmak üzere tüm eğitim camiasında emeklerini, bilgilerini ve tecrübelerini esirgemeyen öğretmenlerimizin Öğretmen Günü’nü kutlarım” dedi. Aytac, ziyaretin sonunda okulun öğretmen ve öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve hediye takdim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X