CLK Uludağ Elektrik vergisini Bursa’da ödeyecek

Güney Marmara Bölgesi’nde 2,7 milyona yakın müşteriye hizmet veren CLK Uludağ Elektrik, bundan sonra kurumlar vergisini Bursa’da ödeyecek. Şirket, kaydını Ankara Vergi Dairesi’nden Bursa Vergi Dairesi’ne taşıdı.

CLK Uludağ Elektrik vergisini Bursa’da ödeyecek

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, bir Bursa markası olan CLK Uludağ Elektrik’in kazandığı gelirin vergisini, yine bu şehre yatırmasının kendileri açısından da büyük önem taşıdığını ifade etti. Aytac, ”2013 yılında elektrik perakende sektöründe faaliyetlerine başlayan şirketimizin finans merkezinin yönetim kurulumuz tarafından Ankara’dan Bursa’ya taşınmasına karar verildi. Devletimize verilen her vergi, halkımıza hizmet olarak geri dönecektir. Önce bölgemize sonra da ülkemize faydalı olmaya devam edeceğiz” dedi.

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK ÇOK KOLAY

İndirimli elektrik kampanyasından herkesin faydalanabileceğini ifade eden Aytac, ”Normal perakende satış sözleşmemizin dışında serbest tüketiciler için farklı bir sözleşmemiz var. Bu sözleşme imzalandığı takdirde bir sonraki aydan itibaren müşterilerimiz indirimli elektrik hakkından faydalanabiliyor. Dolayısıyla müşterileri yoracak bir prosedürümüz yok. Aylık ortalama 130 liralık fatura limitini bulmaları ve bize başvurması yeterli. Elektrik tesisatında bir değişiklik yapılmasına gerek yok” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X