CLK Uludağ Elektrik’te görkemli açılış

CLK Uludağ Elektrik’in, genel müdürlük ve hizmet binasının açılışını dün düzenlenen törenle yapıldı.

CLK Uludağ Elektrik’te görkemli açılış

Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın da hazır bulunduğu törende konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 2011 yılından 2015 yılına kadar bölgeye 710 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, şebekelerin hızla yenilendiğini söyledi. 

Söz yeni hizmet binasına ve hizmet kalitesine getiren Özdemir, “Her noktadan bu binaya ulaşma imkanını sunuyoruz. Eski dönem ile mukayese ettiğimizde vatandaşlar bizden daha iyi hizmet bekliyor. Devlete olan toleransını özel sektöre göstermiyor. Bugün her vatandaş sanal medya üzerinden en üst noktalara kadar ulaşabiliyor. Yani bizlere önemli derecede görev düşmektedir. Biliyoruz ki yaptığımız her hata, en üst noktaya kadar kolaylıkla ulaşmaktadır” dedi.

EN KALİTELİ HİZMET

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da, “Yeni genel müdürlük ve müşteri işlem merkezi binası ile en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Vatandaşın her türlü talep ve sorunlarının çözümüne yönelik uzman bir kadro ile yeni bir adım atılmış olacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X