CLK Uludağ tam gaz

CLK Uludağ Elektrik, Edremit Bölge Yönetmeliği’ne bağlı Havran, Burhaniye ve Ayvalık’ta Yetkili İşlem Merkezlerini (YİM) hizmete açtı.

CLK Uludağ tam gaz

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla 2017’de de yatırımlarını sürdüren CLK Uludağ Elektrik, müşterilerinin daha kaliteli ve hızlı hizmet alması için yeni yılla birlikte Yetkili İşlem Merkezlerini (YİM) faaliyete aldı. Şirket, bu kapsamda Edremit Bölge Yönetmeliği’ne bağlı Havran, Burhaniye ve Ayvalık’ta YİM’leri hizmete açtı.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, buradaki konuşmasında, YİM’lerle bekleme sürelerini ortadan kaldırarak müşterilerine hızlı bir şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi. 

Müşteri memnuniyetini önemsediklerini vurgulayan Aytac, ”Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova olmak üzere bölgemizde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) var. Hizmet alanımızı şimdi YİM’lerle daha da genişletiyoruz. YİM’lerle müşteri işlem merkezi sayımızı yüzde 50 arttırarak 100’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Bugün Havran, Burhaniye ve Ayvalık olmak üzere 3 YİM açılışını birden gerçekleştirdik. Böylece müşterilerimiz daha konforlu ve ferah mekanlarda hizmet alacaklar. Ayrıca müşterilerimiz herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler, fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabilecekler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X